Protectia datelor

Compania  Sarantis Romania S.A  cu sediul in  Platinum Business & Convention Center, Șos. București-Ploiești nr. 172-176, clădirea B, etajul 2, spațiu B2, sector 1, București, 013686 (denumită în continuare “Company” sau “noi”) încearcă să ofere o experiență care  răspunde nevoilor vizitatorilor noștri, prin utilizarea responsabilă a informațiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web. Ne angajăm să respectăm confidențialitatea și să respectăm legile aplicabile privind protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal.  Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este reglementată de prezenta Politica, de dispozițiile relevante din cadrul legislativ din Romania și UE privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv de Regulamentul general privind protecția datelor (UE) 2016/679, de Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 și de deciziile, instrucțiunile și reglementările relevante emise de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In relatia cu dvs. Compania actioneaza in calitate de Operator.

Prezenta Politică de confidențialitate („Politica”) face parte integrantă și este încorporată în Termenii de folosire a site-ului nostru și poate fi supusa unor modificări. Vă sfătuim să verificați în mod regulat Politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal pentru a fi informați la zi cu privire la eventualele modificări. Prin vizitarea și navigarea pe site-ul nostru sunteți de acord cu această Politică de protecție a datelor în vigoare la acea dată. Atunci când se fac modificări substanțiale, ne vom asigura că un anunț relevant este adus la cunostinta vizitatorilor site-ului nostru.

Politica explică modul în care colectăm, procesăm și / sau stocam informațiile referitoare la datele cu caracter personal de care luam cunostinta prin intermediul site-urilor noastre Web, e-mail-urilor și aplicațiilor mobile (denumite colectiv „Platforma”).  Această Politică descrie, de asemenea, modul în care colectăm, procesăm, stocam și transferam datele cu caracter personal pe care le colectam. De asemenea, descrie opțiunile dvs. privind utilizarea, accesul, transferul, corectarea și ștergerea datelor dvs. Cu caracter personal.

  1. Categorii de date cu caracter personal pe care le prelucram:

Colectăm informații despre dvs. pentru a vă oferi serviciile noastre. Pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a onora relația pe care o avem cu dvs. este esențial să putem colecta și utiliza informațiile descrise în această Politică.

1.1 Informațiile pe care ni le dați

Când trimiteți datele dvs. pentru a primi buletine sau alte actualizări și / sau pentru a vă înregistra la programele oferite, colectăm și stocam  datele dvs. cu caracter personal exclusiv în scopurile menționate mai jos, la punctul 2. În acest context, colectăm datele pe care le trimiteți, cum ar fi: numele, domiciliul, e-mailul, numărul de telefon, telefonul mobil, faxul, informațiile despre cartea de credit, data nașterii și sexul.

1.2 Informații pe care le colectăm automat

Atunci când utilizați Platforma, dispozitivul ne furnizează automat informații, astfel încât să putem răspunde și să personalizăm răspunsul nostru către dvs. Tipul de informații care ne sunt furnizate si pe care le colectăm prin mijloace automate include, în general, informații despre computerul dvs. cum ar fi adresa dvs. IP sau alt identificator de dispozitiv, tipul de dispozitiv pe care îl utilizați și versiunea sistemului de operare. Informațiile pe care le colectăm pot include, de asemenea, informații de utilizare și statistici despre interacțiunea dvs. cu Platforma. Aceste informații pot include adresele URL ale paginilor web pe care le-ați vizitat, adresele URL de trimitere și ieșire din pagini, afișările de pagină, timpul petrecut pe o pagină, numărul de clicuri, tipul de platformă, datele privind locația (dacă ați activat accesul la locația dvs. dispozitiv mobil) și alte informații despre modul în care ați utilizat Platforma.

Aceste informații sunt colectate prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire similare. Vă sfătuim cu tărie să revizuiți Politica de cookie-uri pentru a afla mai multe despre cookie-uri, modul în care le folosim și cum puteți controla utilizarea cookie-urilor.

  1. De ce vă prelucram datele cu caracter personal; Scopul prelucrarii

Vă prelucram datele cu caracter personal exclusiv pentru scopurile de mai jos:

Scop

Explicaţie

Prestare de servicii

Când accesați site-ul nostru, trebuie să vă furnizați datele dvs. cu caracter personal. Vă colectăm datele dvs. personale pentru a vă oferi serviciile pe care le solicitați, pentru a vă asigura că vă satisfacem nevoile atunci când utilizați serviciile noastre și / sau pentru a vă contacta în legătură cu probleme legate de furnizarea serviciilor noastre.

Vă menținem la curent cu toate noutățile

In cazul in care ne acordați consimțământul dvs. prin înregistrarea datelor dvs. cu caracter personal în câmpul pentru abonarea la Newsletter, vă vom înregistra datele și vă vom trimite buletine și actualizări.

Îmbunătățirea serviciilor

Menținem datele cu caracter personal, inclusiv istoricul utilizării serviciilor noastre pentru a realiza statistici care ne permit să evaluăm mai bine vizitele și navigarea utilizatorilor prin intermediul site-ului nostru pentru a îmbunătăți conținutul și structura acestuia.

Materiale de marketing

In cazul in care ne dați consimțământul dvs. expres, vom utiliza datele dvs. de contact pentru a vă contacta, pentru a vă trimite materiale de marketing și pentru a vă informa cu privire la orice oferte speciale / reduceri sau alte In cazul in care ne dați consimțământul dvs expres de a primi publicitate direcționată pe baza preferințelor  vom folosi mijloace automate pentru a procesa informațiile pe care le furnizați și istoricul tranzacțiilor pe site-ul nostru pentru a vă trimite știri, oferte speciale și materiale promoționale relevante pentru profilul dvs. și preferințele dvs..

 

În ceea ce privește utilizarea datelor colectate prin cookie-uri, consultați Politica privind cookie-uri.

  1. Destinatarii datelor cu caracter personal .

Accesul la datele dvs. cu caracter personal poate fi furnizat numai angajaților sau partenerilor noștri autorizați în mod corespunzător, imputerniciti ai Companiei, care acționează în numele nostru pentru scopurile de prelucrare de mai sus, oferindu-ne servicii IT pentru înregistrarea și stocarea datelor dvs. cu caracter personal, pentru funcționarea Platformei și / sau servicii de asistență pentru clienți și / sau pentru expedierea mesajelor de marketing sau pentru efectuarea cercetărilor de piață.

  1. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Perioadele de stocare pot varia semnificativ în funcție de tipul de date cu caracter personal și de scopul în care sunt utilizate. Perioadele de stocare au la baza criterii include tipul: perioade de stocare/arhivare  impuse de lege, de litigii în curs sau potențiale, de drepturi de proprietate, .. Ca regula generala, vom păstra datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont/ utilizati Platforma precum si ulterior, timp de 5 ani de la ultimul incident de utilizare a serviciilor noastre. În consecință, datele dvs. cu caracter personal vor fi șterse la expirarea perioadei mentionate, cu excepția cazului în care vă reînnoiți consimțământul pentru procesarea acestora. Puteți solicita să nu vă mai comunicăm materiale de marketing și / sau să vă ștergem datele în orice moment, sub rezerva pastrarii anumitor informatii in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

  1. Drepturile dvs. in legatura cu datele cu caracter personal

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Compania noastră vă garanteaza aceste drepturi  și vă asigură că le puteți exercita.

Aveți dreptul să solicitați:

8.1 Accesul la datele dvs. cu caracter personal

 

8.2 Rectificarea datelor dvs. cu caracter personal dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.

 

8.3 Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care prelucrarea acestora este necesară pentru exercitarea drepturilor legale de catre Sarantis Romania S.A sau terțe părți, pentru îndeplinirea unei obligații legale, din motive de interes public sau pentru apărarea drepturilor  legale ale Companiei în fața instanțelor judecătorești sau a altor autorități.

 

8.4 Restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal  in cazul in care  acuratetea lor este contestata; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal In urma unei solicitari de restrictionare, In cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Companiei  sau ale altei persoane fizice sau juridice.

 

8.5

Portabilitatea datelor. Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat In mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar In fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

 

8.6 Sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs. sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

 

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

 

8.7 Puteti solicita în orice moment retragerea consimțământul dvs. privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing și / sau publicitate vizată precum si in orice alt caz in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal are ca temei legal consimtamantul prin trimiterea unui e-mail sau a unei solicitări scrise la [email protected], [email protected], utilizând detaliile de contact de mai jos. În acest caz, procesarea acestora de către noi va fi suspendată, dar aceasta nu va afecta legitimitatea oricărei prelucrări efectuate până la momentul retragerii.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile de mai sus, vă sfătuim să utilizați Formularul nostru de solicitare a datelor și să îl trimiteți în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe site-ul nostru www.sarantisgroup.com . De asemenea, puteți să ne trimiteți un e-mail sau să ne trimiteți o solicitare scrisă, utilizând datele de contact de mai jos.  Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului In care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem In termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna.

Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului In care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila In asemenea circumstante, va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Dacă credeți că drepturile dvs. de protecție a datelor au fost încălcate, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.( www.dataprotection.ro)

Detalii de contact:

SARANTIS ROMANIA SA, Platinum Business & Convention Center, Șos. București-Ploiești nr. 172-176, clădirea B, etajul 2, spațiu B2, sector 1, București, 013686.

Telefon: +40 21 317 0 317

[email protected] 

[email protected]

 

Prospețime

Pastrati alimente proaspete mai mult timp.

Stange gunoiul

Pastrati casa si mediul curat.

Curatenie

Alegeti solutia cea mai usoara pentru murdaria din casa.
Make it Glow!
Easier floor cleaning!

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Mai multe informații

In order to provide you with the best possible browsing experience we are using cookies. By continuing to use this website or by clicking "Accept" below, you give your consent. Our cookie policy can be found here. Our Data Privacy Policy can be found here.

Închide